luni, 10 octombrie 2011

Bocanci , Grisport , SportManiac

Salut dupa cum vedeti vremea se strica afara , iar iarna anul asta nu se lasa prea mult asteptata . Din cauza aceasta ar trebui san e prinda pregatiti cu incaltamintea si cu celelate lucruri care ne trebuie pentru iarna . As vrea sa va prezint in ceea ce urmeaza un magazine care are echipament pentru iarna . Acest magazin are incaltaminte si imbracaminte foarte buna si de foarte buna calitate . Dar eu as vrea sa ma axez pe prezentarea produselor din categoria incalteminte . Prima data sa incepem cu bocanci care sunt foarte multi in acel magazin . Din cate am vazut au bocanci de la trei firme , Merrell , Teva si Grisport , toti fiind foarte buni si la preturi acceptabile . Bocanci de la Merrell sunt mai mult destinati persoanelor de sex feminin , acestea au de unde alege pentru ca sunt peste 10 modele de bocanci produsid e aceasta firma . Mai jos aveti un model de bocanci dama :


Descriere: bocanci de dama
Captuseala:
Din piele completa si tesaturi superioare
TPU impermeabil
Impermeabil dar respirabil
Garnitura sintetic de blană cu Aegis antimicrobiană
200 de grame de Merrell Opti-Warm usor, izolarea sintetica va tine cald
Footbed anatomic
Talpa:
ActiveHeat branţ cu argint reflectorizante pentru a adauga caldura
Lamela QForm Confort EVA oferă femeilor confort
Pernele Merrell de aer din calcai absoarbe socul si adauga stabilitate
6mm adancime
Whiteout Merrell Sole
Gama Confort pentru -40F/-40C
Acum sa trecem la bocanci de la Teva acestia sunt foarte buni pentru excursiile montane . Ei sunt au in fabricatie o mebrana care nu permite sa treaca apa facandu-i foarte impermiabili . Un model mai jos cu acesti bocanci :

Descriere: bocanci barbati
Material: piele, cauciuc
Marca: Merrell
Culoare: marou
Utilizare: outdoor iarna

Bocanci barbati din piele cu talpa de cauciuc pentru uz zilnic.
Si incele din urma bocanci de la Grisport , acestia sunt foarte buni pentru a fi purtati in oras si in activitatile zilnice . Textura lor foarte sport ii face sa semene cu niste ghete . Magazinul are o multime de bocanci Grisport , printre care si modele pentru copii . Mai jos un model de bocancid e la Grisport :


Descriere: ghete barbati, impermeabile
Material: piele naturala
Talpa: Vibram
Culoare: negru
Stare: nou, in cutie originala
Impermeabil da
Marca: Grisport
Utilizare: timp liber, excursii, drumetii


Acum sa spun ceva sid espre magazin , acesta ofera garantie la toate produsele cumparate de 90 de zile , prudusl vine nou in cutie cu factura , daca nu va corespune marimea sau nu va place ceva puteti inapoia produsul in 30 de zile . Adresa magazinului este www.sportmaniac.ro , au zis ca va asteapta cu bratele deshise si va pot raspudne la orice intrebare pe care o aveti .

Un comentariu:

  1. buna ziua,
    ma ierti ca te deranjez dar vin cu rugamintea la tine sa-mi publici si mie bannerul meu pe blogurile tale si asa ma poti ajuta sa strang suma necesara de 28000 de euro pentru a putea sa-mi strang parinti la brate,sa vb si merg alaturi de ei.iti las link-ul unde poti gasi povestea mea si mai multe detalii despre mine http://sansapentrudavid.wordpress.com/.astept un raspuns pe pagina de e-mail placintavlad@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere