joi, 19 mai 2016

Incaltaminte barbati Online

Incaltamintea nu joaca doar un rol estetic, ci este si cat se poate de utila. Aceasta ne protejeaza de mediul exterior si ne ajuta sa ne deplasam fara probleme kilometri intregi. Din acest motiv, este bine sa fie cat mai bine ingrijita, depozitata si purtata, pentru a ne putea servi pe termen lung, intr-un mod cat mai confortabil.

Exista multe secrete si sfaturi care te pot ajuta sa ai o incaltaminte de buna calitate pe termen lung.

Iata, asadar, o parte dintre acestea:

    Depoziteaza incaltamintea intr-un loc racoros si uscat, unde sa nu fie praf si igrasie. Acest lucru te poate ajuta sa te bucuri foarte mult timp de propria incaltaminte. Cel mai indicat este ca depozitarea sa se faca in cutia originala.
    Foloseste o carpa udata cu ulei de ricin pentru inmuierea pielii. Daca ai incaltaminte din piele care s-a intarit datorita faptului ca nu ai mai purtat-o de mult, solutia pentru a inmuia pielea este sa o freci cu o carpa uda, inmuiata in ulei de ricin. Este o solutie ieftina care da rezultate intr-un timp foarte scurt.

    Unge talpile cu gaz pentru a nu scartai. Cu siguranta ti s-a intamplat cel putin o data sa achizitionezi o pereche de Incaltaminte barbati Online  si sa realizezi ca talpile ei sunt foarte tari si scartie pe suprafetele dure. Solutia pentru aceasta problema este putin gaz, cu care iti vei unge talpile. Acestea devin mai flexibile si mai comode. De asemenea, functioneaza foarte bine si uleiul fierbinte de in.
    Dezinfecteaza interiorul pantofilor. Ciupercile picioarelor se dezvolta datorita pantofilor si datorita purtarii indelungate. Din acest motiv, este bine sa dezinfectezi cat de des poti pantofii, cu o solutie antimicrobiana. In felul acesta orice problema legata de bacterii poate sa fie indepartata.
    Curata-ti pantofii si incaltamintea ori de cate ori o porti. Dupa ce porti o pereche de pantofi este indicat sa o cureti. In felul acesta indepartezi praful de pe ea si elimini posibilitatea de a-i strica aspectul si rezistenta. Curatarea se poate face cu produsele speciale din comert si cu o carpa umeda. Daca nu iti cureti incaltamintea, aceasta poate dezvolta bacterii care ulterior pot ajunge in casa ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu